Fides

Fides was de Romeinse godin van de goede wil en trouw. Zij was de goddelijke personificatie van de loyaliteit. Fide geven is vertrouwen geven en geloven in goede trouw.
Voor ons is vertrouwen geven en hebben een belangrijke waarde. We hebben vertrouwen in onszelf en ook in anderen. We geloven in mensen en in mogelijkheden en hebben vertrouwen dat dingen kunnen veranderen, ook lastige en moeilijke situaties.
In onze praktijk vinden we het belangrijk met mensen aan de slag te gaan, die het vertrouwen (tijdelijk) kwijt zijn geraakt. We hebben vertrouwen dat mensen hun eigen wijsheid weer kunnen (her) vinden.

Granaatappel

Ons logo, de granaatappel, sluit aan bij het bovenstaande stuk over vertrouwen. De granaatappel staat voor de vernieuwing van de natuur en is een symbolische weergave van de diversiteit en eenheid van het leven. Door de vele zaden die er in de vrucht zitten is de granaatappel al sinds de oudheid het symbool van vruchtbaarheid en liefde. Vruchtbaarheid staat voor ons ook voor samenwerking, elkaar bevruchten, het goede in elkaar en in de mens naar boven halen. De granaatappel staat voor ons ook voor kleurrijke levenslust, iets dat we zelf ook in hoge mate hebben. Zin in het leven, ondanks dat er tijden van tegenslag en verdriet zijn, omarmen we het leven vol vertrouwen. Dit geven we graag door aan onze cliënten en deelnemers aan mijn trainingen.

  Graafseweg 274 Nijmegen (Gebouw Augustinus)
Copyright © 2019 Fides Praktijk voor Mindfulness Nijmegen