Weekend Retraite Groesbeek

Laden Retraites

We hopen dat het goed met jullie gaat!

Zoals sommigen wellicht weten organiseren we ook dit jaar 2023 weer een retraite bij De poort in Groesbeek.

Het thema dit jaar zal zijn ‘leven in verbondenheid’ – verbondenheid met anderen, maar ook en vooral met jezelf!

Hoe zorg je goed voor jezelf en blijf je trouw aan jezelf. Niet in strijd en verkrampt leven, maar met compassie en afgestemd op wat je ervaart. In de warme aanwezigheid van anderen te ervaren dat je samen kunt zijn zonder iets te moeten en in stilte liefdevol en compassievol met jezelf en anderen kunt zijn.
We oefenen met verschillende meditaties, rustig en aandachtig bewegen en er is mogelijkheid om te wandelen buiten in de natuur. Verder geven we je zo af en toe een vraag mee – niet om er meteen een antwoord op te moeten geven, maar om gewoon eens in rust te onderzoeken voor jezelf. Wat roept het op? Er is ruimte – geen moeten! – om hier in het gezamenlijke programma over uit te wisselen met elkaar. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een gesprek met één van de begeleiders, als je dit wilt.
Ga mee en ervaar wat ruimte en stilte voor je kunnen doen ….om zo na het weekend weer opgeladen huiswaarts te keren.

Praktische info:
• Aanvang: vrijdag 24 maart om 16.00 uur (voor het diner) kun je inchecken. Je kunt al eerder aankomen, als je wilt, en je bagage veilig wegzetten en misschien een lekkere wandeling maken of gewoon zitten met een warm kopje thee. 😊
• Eindtijd: zondag 26 maart 14.00 uur, na de lunch.
• Plaats: Conferentieoord de Poort in Groesbeek, Biesseltsebaan 34, 6561 KC Groesbeek.
• Kosten: een kamer alleen met douche en toilet op de kamer € 425,- (nog 5 beschikbaar) incl. alle maaltijden en koffie en thee.
• Een kamer alleen met douche en toilet op de gang € 375,- incl. alle maaltijden en koffie en thee.

Annulering: Bij annulering 4 weken of langer voor de datum van aanvang zal het overgemaakte bedrag minus € 50,- teruggestort worden. Bij annulering tussen 4 en 2 weken voor aanvang wordt 50 % van het volledige bedrag ingehouden. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang is het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. In uitzonderingsgevallen bestaat de mogelijkheid het inschrijfgeld geheel of gedeeltelijk te laten terugstorten, ondanks dat minder dan 4 weken voor aanvang van de retraite, is geannuleerd. Neem dan contact op met één van de twee trainers. Indien er sprake is van ziekte, overlijden van een dierbare of ongelukken kan de deelnemer op een later tijdstip aan een retraite deelnemen.

• Begeleiders: Anja Buteröwe  en Leontine Lenferink

 

Programma:
Er is een ochtend- middag -en avondprogramma.
Wil je graag meer weten over de hele invulling van het weekend neem dan contact op met één van de trainers.

Definitieve deelname en Betaling:
Zodra we je betaling ontvangen hebben, reserveren we definitief een plek voor je en is je deelname gegarandeerd.

We hopen dat de bovenstaande informatie helder voor je is, maar voel je welkom om bij onduidelijkheden of vragen contact op te nemen!

Met hartelijke groet, ook namens Leontine

Anja Buteröwe

 

 

 

Mindfulness vergoedingen via de zorgverzekering

Vanaf januari 2015 vergoeden een groot aantal zorgverzekeringen (o.a VGZ, Univé, IZA ,Umcz) mindfulness bij burn-outklachten. Zij vergoeden dit vanuit hun aanvullend pakket.Lees verder...

Werkgeverstarief voor de trainingen

Bijna alle werkgevers hebben een budget preventie, een ziekteverzuimbudget en /of een budget persoonlijke ontwikkeling...Lees verder...

Archieven

Ga naar de bovenkant