Vrouwen rondom de overgang en mindfulness

Laden Retraites

De overgang kan een heleboel op haar kop zetten en het contact met jezelf, je partner en/of je kinderen behoorlijk verstoren. Fides Praktijk voor Mindfulness heeft samen met Nu n Nu Mindfulness een 5-daagse training ontwikkeld waarin mindfulness en de overgang centraal staan.

Gedurende deze 5 dagen doen we de reguliere MBSR mindfulness training, oefenen we, wisselen we uit en genieten we van de prachtig omgeving en nog veel meer.
Deze dagen kun je zien als een investering in jezelf, in je gezondheid en je welzijn. Daarnaast hopen we ook dat je plezier hebt en zelfs een vakantie gevoel!

Gun het jezelf om 5 dagen te vertoeven in de duinen van Terschelling. De accomodatie De Folkshaegeskoalle bevindt zich in het bos aan het strand. Vijf dagen ongestoord zelfzorg, wandelen, fietsen, lezen, samenzijn met vrouwen in de leeftijd tussen 40 en 65 jaar.
Bij mooi weer starten we de dag met yoga op het strand. Mediteren in de duinen.
Vijf dagen om tijd te nemen voor jezelf, te genieten en stil te staan bij die fase in je leven die we overgang noemen.

Bekijk de Brochure

2 persoonskamer

595

1 persoonskamer

695

De prijs is incl. alle maaltijden, koffie en thee, training en overnachtingen. De reis is voor eigen rekening. Je kunt je aanmelden (of meer informatie vragen) met het Inschrijfformulier op onze website.

Mindfulness vergoedingen via de zorgverzekering

Vanaf januari 2015 vergoeden een groot aantal zorgverzekeringen (o.a VGZ, Univé, IZA ,Umcz) mindfulness bij burn-outklachten. Zij vergoeden dit vanuit hun aanvullend pakket.Lees verder...

Werkgeverstarief voor de trainingen

Bijna alle werkgevers hebben een budget preventie, een ziekteverzuimbudget en /of een budget persoonlijke ontwikkeling...Lees verder...

Archieven

Ga naar de bovenkant