Weekendretraite

Laden Retraites

‘Leven in V-formatie; met veerkracht, vertrouwen, verbinding en vreugde ‘

Een cadeau voor jezelf en voor de wereld. 

Hoe blijven we in onze kracht, met een zacht en open hart, nu het in de wereld zo onrustig is? En hoe kunnen we delen in vriendelijkheid en goedheid en elkaar steunen en nabij blijven? En de diepe vreugde hiervan voelen?

We kunnen veel leren van Ganzen…. Klinkt gek misschien, maar daar is grote wijsheid te vinden. Benieuwd? We gaan het in de retraite ontdekken en waardevolle en ondersteunende kwaliteiten bij onszelf tot bloei laten komen.

Om zo, na de retraite, met vertrouwen, veerkracht en ook vreugde weer huiswaarts te keren en je ten diepste verbonden te voelen.

We bewegen …. en verstillen….. en ontdekken dat we:

 • Van verkramping naar verzachting kunnen gaan en een open hart
 • Minder hoeven regisseren en meer kunnen leven vanuit heldere intenties
 • Onzekerheid tegemoet kunnen treden met moed en tederheid
 • Kunnen thuiskomen, vertragen en her-bronnen
 • Vriendelijkheid en kalmte kunnen cultiveren
 • Kunnen gaan van reactiviteit naar responsiviteit
 • Hartwijsheid kunnen vinden in pijnlijke tijden

In de warme aanwezigheid van anderen kun je ervaren dat je samen kunt zijn zonder iets te moeten en dat je je ook in stilte liefdevol en compassievol met jezelf en anderen verbonden kunt voelen.

We oefenen met verschillende meditaties, rustig en aandachtig bewegen en er is de mogelijkheid om te wandelen buiten in de natuur. Verder geven we je zo af en toe een vraag mee – niet om er meteen een antwoord op te moeten geven, maar om gewoon eens in rust te onderzoeken voor jezelf. Wat roept het op?

Er is ruimte – geen moeten! – om hier in het gezamenlijke programma over uit te wisselen met elkaar. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een gesprek met één van de begeleiders, als je dit wilt.

 Ga mee en ervaar wat ruimte en stilte voor je kunnen doen, om zo na het weekend weer met hernieuwde energie, vertrouwen en vreugde weer huiswaarts te keren

 Praktische info:

 • Aanvang: zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Je kunt inchecken vanaf 8.00 uur
 • Eindtijd: maandag 27 mei, 14.00 uur, na de lunch
 • Plaats: Conferentieoord de Poort in Groesbeek, Biesseltsebaan 34, 6561 KC Groesbeek

Kosten

 • Een 1- persoons kamer met douche en toilet:  € 495,-, (incl. alle maaltijden en koffie en thee)
 • Een 1-persoons kamer met douche en toilet op de gang € 425,- (incl. alle maaltijden en koffie en thee)

*Annulering: Bij annulering 4 weken of langer voor de datum van aanvang zal het overgemaakte bedrag minus € 50,- teruggestort worden. Bij annulering tussen 4 en 2 weken voor aanvang wordt 50 % van het volledige bedrag ingehouden. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang is het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. In uitzonderingsgevallen bestaat de mogelijkheid het inschrijfgeld geheel of gedeeltelijk te laten terugstorten, ondanks dat minder dan 4 weken voor aanvang van de retraite, is geannuleerd. Neem dan contact op met één van de twee trainers. Indien er sprake is van ziekte, overlijden van een dierbare of ongelukken kan de deelnemer op een later tijdstip aan een retraite deelnemen.


Programma: 

Er is een ochtend- middag -en avondprogramma.

Wil je graag meer weten over de hele invulling van het weekend neem dan contact op met één van de trainers. Of laat je verrassen!


Definitieve deelname en Betaling
:

Zodra we je betaling ontvangen hebben, reserveren we definitief een plek voor je en is je deelname gegarandeerd.

We hopen dat de bovenstaande informatie helder voor je is, maar voel je welkom om bij onduidelijkheden of vragen contact op te nemen!

Met hartelijke groet,

Anja en Leontine (trainers)

Mindfulness vergoedingen via de zorgverzekering

Vanaf januari 2015 vergoeden een groot aantal zorgverzekeringen (o.a VGZ, Univé, IZA ,Umcz) mindfulness bij burn-outklachten. Zij vergoeden dit vanuit hun aanvullend pakket.Lees verder...

Werkgeverstarief voor de trainingen

Bijna alle werkgevers hebben een budget preventie, een ziekteverzuimbudget en /of een budget persoonlijke ontwikkeling...Lees verder...

Archieven

Ga naar de bovenkant