Een gezonde geest in een gezond lichaam

Laden Retraites

Welkom bij onze 17 daagse Ayurvedische retreat

Een aantal jaren geleden heb ik bij toeval kennisgemaakt met een ayurvedische retreat in India (cadeau van mijn kinderen) en sindsdien ‘gun’ ik mezelf dit en spaar ik hiervoor. Inmiddels heb ik 4 langere en 1 korte retreat gedaan. Het helpt me gezond, zo gezond als mogelijk te blijven, zowel mentaal als lichamelijk. Behalve mediteren en yoga wat helpend kan zijn voor een gezonde geest is een gezond lichaam ook van levensbelang. Het één kan eigenlijk niet zonder het ander.
De ayurvedische gezondheidszorg gaat er vanuit dat lichaam en geest voortdurend met elkaar in interactie zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden. Met name klieren die hormonen produceren spelen in het lichaam een belangrijke rol als brug tussen het emotioneel-mentale enerzijds en het lichamelijke anderzijds.

Tijdens dit verblijf heb je de kans om dagelijks yoga en meditatie te beoefenen, omringd door de backwaters van Kerala, tropische vegetatie en de Arabische zee. Je maakt kennis met de ayurvedische gezondheidszorg door een fantastisch ervaren en zorgzaam team. Je leert over je eigen constitutie, wat gezonde en heilzame voeding voor JOU is, wat een goede leefstijl voor JOU is.

Ons verblijf ligt in een tropische omgeving aan zee waar je niets hoeft en je alleen met jezelf mag zijn en indien gewenst natuurlijk mooie contacten met anderen kunt maken. Het verblijf is bij een aangenaam jong gezin, waar je een prima schone kamer met badkamer wacht + eigen veranda, omringd door een grote tuin en grenzend aan de backwaters.

Vriendelijk, gastvrij, hartverwarmend, ondersteunend, gezond makend en energiek zijn woorden die bij deze retreat passen. Opgeladen en met veel tips voor jouw gezonde leefstijl kun je weer huiswaarts.

Vragen? Neem gerust contact met me op.

• 17 nachten verblijf in een 1 pers. kamer met douche en toilet, eigen veranda.
• De kamers grenzen aan de tuin en aan de backwaters. 100m van de oceaan.
• Drie gezonde maaltijden per dag, afgestemd op jouw ‘dieet’ .  Gratis koffie / thee en water.
• Uitgebreide intake bij de kliniek over gezondheid en leefstijl.
• 14 dagen ayurvedische behandelingen en massages (1,5-2 uur) afgestemd op jou + vervoer met tuktuk naar de kliniek en terug naar de accomodatie.
• Dagelijks contact met de ayurvedisch arts over het verloop van de behandeling.
• Laatste dag: uitgebreide uitleg en les over ayurveda.
• Incl. aanvraag visum.
• Incl. Vliegticket Amsterdam – Cochin + luchthavenshuttle. Excl. vaccinaties GGD.

Faciliteiten

Luchthavenshuttle

Rookvrije kamers

Roomservice

Buitenzwembad

Aan het strand

Gratis WiFi

 

Faciliteiten

Luchthavenshuttle

Rookvrije kamers

Roomservice

Buitenzwembad

Aan het strand

Gratis WiFi

Mindfulness vergoedingen via de zorgverzekering

Vanaf januari 2015 vergoeden een groot aantal zorgverzekeringen (o.a VGZ, Univé, IZA ,Umcz) mindfulness bij burn-outklachten. Zij vergoeden dit vanuit hun aanvullend pakket.Lees verder...

Werkgeverstarief voor de trainingen

Bijna alle werkgevers hebben een budget preventie, een ziekteverzuimbudget en /of een budget persoonlijke ontwikkeling...Lees verder...

Archieven

Ga naar de bovenkant